• Twitter
  • Facebook

Over ons

Over kledingkinderenonline.nl

 

Altijd verrassend en met de leukste kinderkledingmerken…

Dát is Kledingkinderenonline.nl! Jouw gemak staat centraal bij ons. Dat ene superhippe vest of dat stoere T-shirt, je vindt het zeker bij www.kledingkinderenonline.nl.

We hebben uitgebreide collecties van onder andere Angry Birds, Plants vs Zombies, Dora the Explorer, Thomas & Friends, Ben 10 Alien Force, alles van Disney, Bakugan, Tranformers. Naast baby- en kinderkleding, vind je bij Kledingkinderenonline.nl ook badkleding, ondermode en allerlei accessoires. En… je bestelling is snel in huis, want alles is direct uit voorraad leverbaar.

Al bijna 5 jaar zijn wij actief in de kindermode en kinderkleding branche. Met kledingkinderenonline.nl bieden wij een online webshop waar de kinderkleding uit onze collectie overzichtelijk is weergegeven. De kleding is uit voorraad leverbaar en voornamelijk bedoeld voor kinderen van 0 tot 15 jaar. Door de professionele fotografie van de kledingstukken en de uitgebreide omschrijvingen van de kleding, geven wij een representatief beeld van onze collectie. Alsof je de kleding zelf in je handen hebt!

We willen je graag inspireren met onze collectie kindermode van de verschillende kinderkleding merken. Daarom vind je op www.kledingkinderenonline.nl speciale merkenpagina’s. Hier is per kledingmerk omschreven waar het betreffende merk voor staat, welke stijl kenmerkend is en vind je een omschrijving van onze collectie. De merken die wij aanbieden, zijn altijd van zeer goede kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige materialen en een fraai afwerkingsniveau, met vele details.

Je bestelling wordt binnen 3 werkdagen aan je verzonden Wij verzenden je bestelling altijd als pakket. Je krijgt opaanvraag, na verzending van ons een Track&Trace nummer, zodat je de zending kunt volgen.

Naast de opbouw van onze website en de presentatie van onze collectie, vinden wij persoonlijke service heel belangrijk! Wij zorgen ervoor dat we altijd gemakkelijk per e-mail of telefonisch bereikbaar zijn. Ook hebben wij onze site zo handig mogelijk ingericht, waardoor je als klant gemakkelijk van onze diensten gebruik kan maken. Zo geven wij via Mijn Account goed inzicht in je bestellingen of in je eigen favoriete producten. Ook het retourneren van goederen is in onze site eenvoudig te regelen, zodat je altijd verzekerd bent dat je uiteindelijk datgene koopt dat goed past en staat.

We blijven altijd meedenken met onze klanten. Door onze jarenlange ervaring in de kinderkledingbranche met fysieke winkels weten wij wat klanten belangrijk vinden en waar ze op letten. Bij het afhandelen van je bestelling zijn we altijd alert. Als we maar even denken dat iets niet goed is gegaan of als we ergens over twijfelen, dan nemen we contact met je op om je bestelling te verifiëren. Zo voorkomen we onnodige fouten en dat is voor iedereen prettig!

Wil je op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen aanbiedingen en speciale acties, nieuwe merken of nieuwe collectie, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Kledingkinderenonline.nl : prettig en eenvoudig winkelen, eigentijds kindermode en merkkleding en een geweldige service!

Wij wensen je veel plezier in onze kinderkledingwebshop!

Team kledingkinderenonline.nl

(Terug)

Powered By Shirts4Kids
kledingkinderenonline.nl © 2023